• timeline-image-01
  Bojan Mevlja

  Direktor Središča Rotunda je vse od ustanovitve leta 2002. Bogate izkušnje na področju managementa na eni in premišljeno krmarjenje po nevladniških vodah na drugi strani so očitno dobra kombinacija za vodenje mladega in zagnanega tima, ki ceni njegovo znanje, povezujoče vedenje, mirnost, empatijo in predvsem vztrajnost. Poleg vodenja in koordinacije projektov, iskanja sredstev prek razpisov, spodbujanja civilnega dialoga med občinami in nevladnimi organizacijami v regiji ter podpore socialnemu podjetništvu svoj prosti čas v celoti posveča družini, rekreaciji in eko vrtičkarstvu. V naravi se rojevajo nove zamisli in projekti, ki slej kot prej zrastejo tudi na vrtu Središča Rotunda.

 • timeline-image-01
  Žana Marčeta

  Ekipi Središča Rotunda se je pridružila leta 2010. Po izobrazbi andragoginja, po srcu strastna tekačica, je ubran kolektiv presenetila s svojo natančnostjo in zbranostjo. Zadolžena je za prenos znanj na nevladne organizacije v okviru Izobraževalne akademije NVO Obalno-kraške regije. Iz preteklih delovnih izkušenj v večji instituciji je v majhen kolektiv Središča Rotunda prinesla organizacijske izkušnje in zdravo mero organiziranosti, ki ji sedaj koristita pri računovodskih poslih in poročanju. V prostem času jo lahko srečate med tekom ob morju, z nahrbtnikom v hribih, s čopičem pred platnom ter v kuhinji, kjer natančnost zamenjata ekperimentiranje in domišljija.

 • timeline-image-01
  Tanja Derin

  Proaktivna in radovedna ekonomistka, z izrednim zanimanjem za trženje. V Središču Rotunda skrbi za vizualno podobo zavoda, trženje in razvoj novih produktov. Rada sodeluje z odprtimi, kreativnimi in zagnanimi osebami, ki so vedno pripravljene na priložnosti, ki jih ponujajo novi izzivi. Je zanesljiva, odgovorna in rada priskoči na pomoč, z veliko mero empatije. Je pozitivka, ki se zelo rada smeji. V dani situaciji vedno vidi na pol poln kozarec. Veseli jo druženje s prijatelji, dobra knjiga v udobnem naslonjaču in aktivno preživljanje prostega časa, bodisi planinarjenje, kolesarjenje ali sprehajanje ob morju.

 • timeline-image-01
  Taja Bonbek Štaher

  Po izobrazbi magistrica geografije, ki daje velik pomen ekologiji. V Središču Rotunda organizira izobraževalne vsebine (predavanja, delavnice, tečaje), načrtuje mladinske programe ter sodeluje pri različnih projektih LAS Istre, ki spodbujajo celovit in uravnotežen razvoj lokalnega območja. Veseli jo timsko delo, je dobro organizirana in natančna. Zna razbrati stisko pri sočloveku in se nanjo odzvati po svojih najboljših močeh. Prosti čas aktivno preživlja s svojo družino. Rada spoznava novo okolje in ljudi, zato jo še posebej veselijo izleti in potovanja

 • timeline-image-01
  Miha Rajh

  Po izobrazbi magister germanistike v Središču Rotunda opravlja vlogo organizatorja in koordinatorja izobraževanj. Rad ima izzive, ob katerih pridobiva nova znanja in izkušnje iz najrazličnejših področij, pri svojem delu pa je odgovoren in nemalokrat velik perfekcionist. Uživa tako ob življenjskih pogovorih, kot sproščenih in zabavnih trenutkih v dobri družbi. Ko le lahko, se odklopi in odteče nekaj krogov v naravi ali skoči na kolo in se odpelje, kamor ga noge nesejo.

 • timeline-image-01
  Lara Pirc

  Lara v Središču Rotunda skrbi za stike z javnostmi, družbena omrežja, oblikovanje vabil in promocijske videe. Po duši je tudi sicer kreativna duša, ki rada poprime za čopič ali vzame v roke fotografski aparat s katerim ujame pomembne trenutke v objektiv. Ker Lari jezik teče zelo dobro, je zadolžena tudi za povezovanje dogodkov in prireditev, ki jih organiziramo na Rotundi. Obožuje Istro, za katero pravi, da je raj na Zemlji.

 • timeline-image-01
  Denis Goja

  Denis je zelo družaben, zgovoren in pozitivno naravnan, zato ne preseneča, da je na Rotundi zadolžen tudi za mreženje in komunikacijo s partnerji po Sloveniji in Svetu. Sicer pa, kot zaprisežen padnčan, kamorkoli ga pelje pot, poslovno ali zasebno, išče rešitve in primere dobrih praks, ki bi jih lahko prinesel v Istro.

Člani upravljanja (svet zavoda):

 • Bojan Mevlja, predstavnik ustanovitelja
 • Žana Marčeta, predstavnica zaposlenih
 • Darja Mevlja, predstavnica zainteresirane javnosti