Partnerji Središče Rotunda Koper, Ljudska univerza Koper, Ljudska univerza Sežana in International Development Norway vabimo na zaključno konferenco projekta Nekstep Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih, ki se bo odvijala v sredo, 17.4.2024, od 9.30 do 13.00 v hotelu Maestoso v Lipici. 

Na konferenci bomo predstavili rezultate dvoletnega izvajanja projekta za mlade med 14. in 29. letom ter svetovalce in mentorje, ki delajo z njimi. Obenem bomo s predstavniki nekaterih uspešnih slovenskih podjetij, svetovalci, ki sodelujejo z mladimi, ter strokovnjaki za zaposlovanje mladih razpravljali o položaju mladih in možnostih razvoja njihove karierne poti.

Program in vabilo najdete 
TUKAJ.  
 

Zaradi omejenih kapacitet dvorane vas prosimo za prijavo na dogodek preko spletne povezave (klik) najkasneje do torka, 9.4.2024.

Lepo vabljeni! 

Projekt NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma v višini 368.026 EUR. Namen projekta je mladim v regiji olajšati prehod med izobraževanjem in zaposlitvijo, ne glede na to, na kateri ravni zaključijo formalno izobraževanje.

»Ta spletni zapis je nastal s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino tega spletnega zapisa je odgovorno izključno Središče Rotunda Koper in zanj v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca programa Izobraževanje – krepitev človeških virov.«