Središče Rotunda in Fakulteta za management Univerze na Primorskem vabita v čertrtek, 28. marca 2024, ob 10. uri v Coworking Rotunda, Ferrarska 16, Koper, na Srečanje s podjetniškim navdihom. Tokrat bomo gostili Tino Semolič, podjetnico, ki uspešno prenaša dragocene podjetniške izkušnje iz mednarodnega okolja v butik Elle v Kopru, ki je v lasti njene mame Lilijane. V butiku skrbi za promocijo, svetuje in oblači tudi znane Slovenke.

Na srečanju s podjetniškim navdihom bomo raziskovali njeno podjetniško pot, primerjali razlike med delom v tujini in Sloveniji ter delili dragocene nasvete o poslovnem oblačenju.

Kot strokovnjakinja za marketing, odnose z javnostmi in svetovalka za podobo (image consultant) je sodelovala pri soustvarjanju uspešnih zgodb s španskima podjetjema Opera in Flamenco Barcelona. Sicer pa je v deželi flamenka delala tudi kot account manager na Facebooku in team Leader za AdRoll. V Milanu, prestolnici mode, je delovala kot fotomodel in TV-voditeljica. V Los Angelesu je opravljala funkcijo vodje marketinga pri inovativnem biotehnološkem podjetju Eclipse Diagnostics. Med drugim je prebivala tudi v prestižnem predelu Calabasas, kjer domujeta Kylie in Kendall Jenner iz klana Kardashian, s katerima je sklenila ekskluzivno sodelovanje in tako pripeljala modno znamko Kendall + Kylie v Slovenijo ter območje bivše Jugoslavije.

Kdaj? Četrtek, 28. 3. 2024, ob 10.00

Kje? Coworking Rotunda, Ferrarska ulica 16, Koper

Prijave: TUKAJ. Prijave zbiramo do 21. 3. 2024.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visokošolstvo, znanost in inovacije, in Evropska unija – NextGenerationEU. Projekt se izvaja skladno z načrtom v okviru razvojnega področja Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponente Krepitev kompetenc, zlasti digitalnih in tistih, ki jih zahtevajo novi poklici in zeleni prehod (C3 K5), za ukrep investicija F. Izvajanje pilotnih projektov, katerih rezultati bodo podlaga za pripravo izhodišč za reformo visokega šolstva za zelen in odporen prehod v Družbo 5.0: projekt Pilotni projekti za prenovo visokega šolstva za zelen in odporen prehod.