Središče Rotunda in Fakulteta za management Univerze na Primorskem vabita na Srečanje s podjetniškim navdihom, ki bo potekalo v torek, 4. junija 2024, ob 10. uri v Coworking Rotunda, Ferrarska 16, Koper.

Tokrat bomo gostili Aleša Piščanca, uspešnega podjetnika iz Kopra, znanega po svoji inovativnosti in vizionarstvu v gostinskem in hotelirskem sektorju.

Aleš Piščanc je svojo podjetniško pot začel leta 2000 z odprtjem butične sladoledarne v Kopru. Navdih za izdelavo sladoleda je našel v Italiji, kjer se je izpopolnjeval pod mentorstvom Angela Grassa. Skupaj s partnerko Marjo Černe je vodil priznano restavracijo Capra v Kopru. Leta 2019 je prenovil in preimenoval Hotel Koper v Grand Koper, sodoben štirizvezdični hotel. Znano je, da Aleš Piščanc stavi na kakovost in trajnostni razvoj.

Pridružite se nam na tem navdihujočem srečanju in prisluhnite zgodbi o uspehu Aleša Piščanca, njegovih izzivih in prihodnjih načrtih.

Kdaj? torek, 4. junij 2024, ob 10.00

Kje? Coworking Rotunda, Ferrarska ulica 16, Koper

Prijave: TUKAJ. Prijave zbiramo do 3. junija 2024.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visokošolstvo, znanost in inovacije, in Evropska unija – NextGenerationEU. Projekt se izvaja skladno z načrtom v okviru razvojnega področja Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponente Krepitev kompetenc, zlasti digitalnih in tistih, ki jih zahtevajo novi poklici in zeleni prehod (C3 K5), za ukrep investicija F. Izvajanje pilotnih projektov, katerih rezultati bodo podlaga za pripravo izhodišč za reformo visokega šolstva za zelen in odporen prehod v Družbo 5.0: projekt Pilotni projekti za prenovo visokega šolstva za zelen in odporen prehod.