V okviru projekta NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih razpisujemo peto delavnico za mlade do 29 let, z naslovom NOČEM IZGORETI! 

VABLJENI!

Lokacija: Dvorana Središča Rotunda, Destradijev trg 11, v Kopru.

Termin: Torek, 28. 2. 2023, 17:00 - 20:00 (4 pedagoške ure z odmorom)

Prijava na delavnico (brezplačna): PRIJAVI SE!

---------

Ko se podamo na svojo podjetniško pot, želimo izkoristiti čim več priložnosti za zaslužek. Na ta način hitro gremo preko sebe in preko svojih fizičnih sposobnosti. Zato je zelo pomembno, da se že od začetka samostojne poslovne poti zavedamo, kako ohranjati ravnovesje med delom in počitkom. Sami smo motor našega podjetja, zato je zelo pomembno, da se naučimo tehnike sproščanja ter najdemo tako vadbo ali orodje, ki v nas spodbuja sproščanje vsak dan. Kajti kolikor bomo zdravi toliko bo naše podjetje tudi lahko uspešno.

Kaj boš na delavnici spozna(a)?

- kako preprečiti izgorelost oziroma kako ohranjati ravnovesje po izgorelosti in se vrniti v poslovno okolje,

- kaj vse vpliva na izgorelost ter kako opaziti zgodnje znake ob morebitni izgorelosti,

- tehnike sproščanja ob soočanju s stresom

---------

Spoznaj mentorico:

Tina Vidaković – Magistrica poslovnih ved Ekonomske fakultete v Ljubljani, inštruktorica naravoslovnih predmetov, ustanoviteljica in izvajalka programa »Osnove podjetništva za mikro Podjetnice«, voditeljica oddaje za spodbujanje ženskega podjetništva »Me, mikro Podjetnice« in direktorica podjetja Kreatina. Povezava do spletne strani: www.kreatina.si.

--------

Projekt NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma v višini 368.026 EUR. Namen projekta je mladim v regiji olajšati prehod med izobraževanjem in zaposlitvijo, ne glede na to, na kateri ravni zaključijo formalno izobraževanje.

»Ta spletni zapis je nastal s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino tega spletnega zapisa je odgovorno izključno Središče Rotunda Koper in zanj v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca programa Izobraževanje – krepitev človeških virov.«