V okviru projekta NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih razpisujemo osmo delavnico za mlade do 29 let, z naslovom INSTA(NT) USPEH!

VABLJENI!

Lokacija: Izobraževalni center Memory, Ferrarska 30, 6000 Koper

Termin: Sreda, 12. 4. 2023, 11:00 - 14:00

Prijava na delavnico (brezplačna): PRIJAVI SE!

---------

Družbena omrežja so na prvi pogled noro izi. Telefon, nekaj idej in TikTok. Simp kot instant polenta? Niti ne... Skrivajo en kup pasti, lahko ti pohrustajo večino delovnika. Lahko ne prinašajo rezultatov. Lahko prinašajo nore dosege in oglede, ampak ne prodaje. Zakaj? Ker družbena omrežja zahtevajo jasen načrt, ciljno usmerjeno komunikacijo in jasne cilje, za vsako ciljno publiko malo drugače. Insta(nt) uspeh, kot ga običajno vidijo zunanji opazovalci, je v svojem bistvu ultramaraton, ki je z resnimi pripravami, sledenjem zastavljenim korakom, nekaj pripomočki in malimi triki precej enostavno izvedljiv. ;-) 

Delavnico vodi Janja Novoselc @www.kaspr.si/

--------

Projekt NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma v višini 368.026 EUR. Namen projekta je mladim v regiji olajšati prehod med izobraževanjem in zaposlitvijo, ne glede na to, na kateri ravni zaključijo formalno izobraževanje.

»Ta spletni zapis je nastal s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino tega spletnega zapisa je odgovorno izključno Središče Rotunda Koper in zanj v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca programa Izobraževanje – krepitev človeških virov.«